top of page
airco met roosters

Plaatsing van airco met roosters voor klimaatbeheersing in Vrasene

ACEG Energy
intro_home
aircosystemen

Airco voor een optimaalwoonklimaat

Tegenwoordig is het bijna niet meer in te denken dat u een woning heeft waar geen airco is geïnstalleerd. Zeker met de warme zomermaanden, waar een hittegolf niet meer zo uitzonderlijk is, of de koude wintermaanden. Aircosystemen voeren immers niet alleen maar koude lucht binnen, maar kunnen uw woning ook verwarmen. Ze zijn immers ontworpen om het leefklimaat in uw woning zo optimaal mogelijk te houden door te zorgen voor een aangename temperatuur in uw kamers.

 

Als airco-installateur is JP Service in Vrasene de geschikte partner voor het plaatsen van duurzame comfortoplossingen. Zo helpen ze zoeken naar geschikte aircosystemen voor zowel woningen als kantoren, winkels en horeca. Dat alles om het comfort van uw gezin of de prestaties van uw team te verhogen. 

airco voorzien van roosters

Airco voorzien van roosters

Bent u bezig met het realiseren van een nieuwbouw of een renovatieproject? Dan biedt JP Service een totaaloplossing in klimaatbeheersing. Als specialist in de sector vertrouwen ze op kwaliteit, waardoor we uitsluitend werken met producten van Mitsubishi. Dat omdat dit merk al tot heel wat goede resultaten heeft geleid.

 

Daarnaast is het team airco-installateurs gespecialiseerd in aircoroosters. Dat zorgt ervoor dat u niet meer moet kiezen voor een airco binnenunit. Omdat deze worden weggewerkt in het interieur zijn ze een pak discreter, wat mooier oogt zonder aan functionaliteit in te boeten. Deze roosters worden door JP Service geïnstalleerd met een niet-zichtbaar ingebouwd toestel. Deze blaast de gekoelde of verwarmde lucht via het rooster naar de verschillende kamers. 

next

Wilt u meer weten over de aircosystemen van JP Service?

Stuur ons een bericht voor meer informatie.

CTA
bottom of page