top of page
warmtepompen

Installatie van warmtepompen als duurzame en slimme oplossing

ACEG Energy
warmtepompen

Warmtepomp, een ecologisch alternatief

Het verwarmen van uw woning is een grote kost. Tenminste als u dat nog steeds doet op de traditionele manier. Met energieprijzen die de pan uit swingen, mag u zich maandelijks aan een flinke factuur verwachten tijdens de koude wintermaanden. Net daarom kiezen steeds meer mensen voor (of maken ze de overstap naar) een warmtepomp. Niet alleen energie-efficiënt maar ook nog eens ecologisch, waardoor u uw steentje bijdraagt aan een schonere planeet.

 

Ook JP Service in Vrasene voert projecten uit bij zowel particulieren als bedrijven, waar ze warmtepompen plaatsen voor het verwarmen van werk- en leefruimtes. Op die manier helpen ze mensen aan het zoeken naar ecologische en duurzame oplossingen voor een comfortabele leefomgeving.

intro_home

Hoe werkt een warmtepomp?

Het plaatsen van een warmtepomp is vaak een grote investering, maar eentje waarbij u heel wat rendement zal hebben. Zo kan een warmtepomp een woning of pand van verwarming en warm water voorzien door warmte uit de grond te halen, uit grondwater of uit de buitenlucht.

 

Dat betekent dat u uw woning of pand verwarmt met gratis hernieuwbare thermische energie. Geen kosten meer voor energie dus, waardoor u heel wat geld bespaart op uw energiefactuur. De thermische energie die wordt onttrokken uit de grond, het grondwater of de lucht wordt afgegeven aan de warmtepomp, waarna deze de energie verspreidt over heel uw woning tot u de gewenste temperatuur bereikt. 

werking warmtepomp
next

Wilt u meer weten over de aircosystemen van JP Service?

Vraag een offerte aan bij JP Service in Vrasene. 

CTA
bottom of page