top of page
vloerverwarming

Professionele plaatsing van vloerverwarming in regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen

ACEG Energy
intro_home
vloerverwarming

Vloerverwarming voor een constante temperatuur

Tegenwoordig zijn er meer verschillende manieren om uw woning te verwarmen in vergelijking met vroeger. Radiatoren zijn wat ouderwetser van uitstraling, waardoor ze niet altijd meer passen in een moderne woning. Ook nemen ze meer plaats in dan bijvoorbeeld vloerverwarming. Vloerverwarming heeft daarnaast als voordeel dat het voor een constante temperatuur zorgt in alle kamers van uw woning.

 

JP Service in Vrasene is een specialist op het vlak van verwarmingssystemen en daarmee een betrouwbare partner voor de installatie. Het plaatsen van vloerverwarming vereist immers een specifieke knowhow, waardoor u het beste rekent op een professional voor een optimaal en goed werkend eindresultaat. JP Service komt dan ook graag bij u langs voor een totaaloplossing in woningverwarming.

In combinatie met warmtepomptechnologie

Steeds meer gezinnen kiezen ervoor om ecologischer te gaan leven en willen dus ook een duurzame oplossing voor het verwarmen van hun woning. Een uitstekende mogelijkheid is uw vloerverwarming combineren met warmtepomptechnologie. Daarmee haalt u thermische energie uit natuurlijke elementen zoals de grond, grondwater of de lucht. In het kort betekent dit gratis energie voor het verwarmen van uw woning. Vaak is dat een flinke investering die zich echter door de jaren heen gemakkelijk terugverdient. Zo bespaart u fors op uw maandelijkse energiefactuur. De zaakvoerders van JP Service komen daarvoor zelf langs om te bekijken wat de beste opties zijn voor uw woning of pand. 

warmtepomptechnologie JP Service
next

Wilt u meer weten over vloerverwarming en de eventuele combinatie met warmtepomptechnologie?

Vraag een offerte aan bij JP Service in Vrasene. 

CTA
bottom of page